باحضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، ساختمان اداری بنیاد دانشگاهی فردوسی افتتاح میگردد

افتتاح ساختمان اداری بنیاد دانشگاهی فردوسی با زيربناي 400 متر مربع و خوابگاه دانشجويی بنياد فرهنگی مصلّی نژاد با زيربناي 3200 متر مربع با حضور دكتر محمد فرهادی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و هيأت همراه و مسئولين استان و مدیران دانشگاه فردوسی مشهد همچنین جمعي از خيّرين بنياد دانشگاهی فردوسی در روز پنج شنبه 6 آبان ماه 1395 در پردیس دانشگاه فردوسی مشهد انجام مي شود.

bonyad

لازم به ذکر است خوابگاه بنیاد فرهنگی مصلی نژاد دارای 51 اتاق چهار نفره برای اسکان حدود 204 نفر دانشجو با تجهیزات و امکانات رفاهی کامل احداث گردیده است. دکتر عباس مصلی نژاد از جمله خیرین مدرسه ساز در کشور می باشد که ساخت چند خوابگاه دانشجویی را نیز در کارنامه خود دارد.