شورای مرکزی کانون دانشجویی بنیاد انتخاب شد:

بنیادها خراب شد و بیستون بجاست      بنیاد عشق بین که عجب محکم اوفتاد

ظهر روز پانزده اسفند 1395، اولین جلسه مجمع عمومی کانون دانشجویی یاریگران بنیاد با حضور 43 نفر از دانشجویان برای انتخاب شورای مرکزی کانون دانشجویی در محل سالن شورای بنیاد دانشگاهی فردوسی برگزار شد.

در این جلسه که جمعی از دانشجویان مرتبط و علاقه‌مند به انجام فعالیت‌های نیکوکارانه گرد هم آمده بودند، آقای دکتر ناظری مدیر عامل بنیاد ضمن خوش آمدگویی به دانشجویان، توضیحاتی پیرامون ماهیت بنیاد ارائه کردند و از دانشجویان خواستند تا یاریگر این نهاد خیریه در شناساندن و معرفی آن به جامعه دانشگاهی باشند. در ادامه جلسه مهدی شریفی معاون بنیاد با ارائه اسلایدهایی در معرفی بنیاد و کانون یاریگران، توضیحات تکمیلی را درباره فعالیت‌های دانشجویی بنیاد ارائه و هدف اصلی این جلسه را انتخاب شورای مرکزی کانون دانشجویی بنیاد عنوان نمود. سپس آقای سرگلزائی مدیر محترم روابط عمومی نیز با اشاره به سابقه کانون دانشجویی یاریگران بنیاد، در خصوص ضرورت و اهمیت تشکیل این کانون نکاتی را برشمردند و تأکید کردند که از سال 96 قرار است این کانون با قدرت و نظم بیشتری دوباره فعالیت داشته و در مسیر نیک‌اندیشی گام بردارد.

جلسه با کاندیداتوری 12 نفر از حاضران و معرفی آنها ادامه و سپس برگه‌های رأی‌گیری توزیع و حاضران به انتخاب نامزدهای مورد نظر خود پرداختند.  در پایان این جلسه، نسبت به شمارش آراء اقدام و نامزدهای حائز اکثریت آراء اعلام شد.

اعضای منتخب و تعداد آرای آنها به ترتیب به شرح ذیل می‌باشد:

اعضای اصلی:

فاطمه زمانی (34 رأی)