روز پنجشنبه 19 بهمن ماه 1396 اولین مجمع عمومی انجمن دانش آموختگان دانشگاه فردوسی مشهد در تالار زنده یاد دکتر رحیمی‌زاده دانشکده علوم برگزار گردید. در این مراسم باشکوه که از تمامی دانش‌آموختگان دانشگاه فردوسی مشهد دعوت به عمل آمده بود، شخصیت‌هایی همچون دکتر علوی وزیر اطلاعات، دکتر باقری قائم مقام وزیر علوم تحقیقات و فناوری، دکتر زند معاون وزیر جهاد کشاورزی و داریوش ارجمند هنرمند نامدار سینمای ایران نیز حضور داشتند.

دکتر کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در ابتدای این گردهمایی ضمن خیر مقدم، از برگزاری این مراسم ابراز خرسندی نموده و این روز را یکی از بهترین روزهای دانشگاه فردوسی مشهد دانست. وی در ادامه سخنان خود حضور سه نفر از دانش‌آموختگان دانشگاه فردوسی مشهد در میان وزرای دولت دوازدهم و همچنین چهار نفر از وزرای دولت یازدهم را از افتخارات دانشگاه فردوسی مشهد دانسته و افزود هزاران چهره نام‌آشنا در سطح ملی و بین‌المللی فارغ‌التحصیل این دانشگاه هستند. دکتر کافی اظهار داشت دانشگاه فردوسی مشهد از دیرباز تاکنون تفاوت‌های بسیاری کرده است اما نقش دانشجویان همچنان پابرجاست.

ایشان با بیان اینکه دانشگاه هرچه مردمی‌تر اداره شود، استقلال بیشتری داشته و به اهداف خود نزدیکتر خواهد گشت، مراسم مجمع عمومی انجمن دانش‌آموختگان دانشگاه فردوسی مشهد را نمادی از مردمی‌بودن دانشگاه عنوان کرد.

دکتر باقری قائم مقام وزیر علوم تحقیقات و فناوری و همچنین بنیانگذار بنیاد دانشگاهی فردوسی نیز دیگر سخنران این مراسم بود. وی استفاده از تجربیات، نظرات و مشارکت دانش‌آموختگان درفعالیت‌های علمی را از فواید انجمن دانش‌آموختگان دانسته و اظهار داشت انجمن دانش‌آموختگان می بایست کانال‌های ارتباطی میان اعضاء را ایجاد نموده تا اعضاء ارتباط بیشتری با یکدیگر داشته باشند و این سرمایه اجتماعی بتواند به یک سرمایه بزرگ تبدیل گردد.

پس از بیانات دکتر باقری با اجرای کلیپی، خدمات بنیاد دانشگاهی فردوسی ارائه شد که پس از پخش آن داریوش ارجمند از وجود چنین نهادهایی در دانشگاه ابراز خرسندی نمود.

همچنین بنیاد در جهت معرفی خود، غرفه‌ای برپا نمود و برای بیشتر شناساندن خود به توزیع بروشور در میان شرکت‌کنندگان پرداخت.

photo 2018-02-10 11-11-37

photo 2018-02-10 11-22-06