گردهمایی اعضای هیأت علمی پیشکسوت دانشگاهی به دعوت بنیاد دانشگاهی فردوسی

در باشگاه مفاخر و پیشکسوتان

به دعوت بنیاد دانشگاهی فردوسی، گردهمایی اعضای هیأت علمی پیشکسوت دانشگاه عصر روز پنجشنبه، 1 آذر ماه در باشگاه مفاخر و پیشکسوتان دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم دکتر باقری، قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، به دو اقدام ارزنده دکتر کافی در دوره ریاستشان اشاره کرد و یادآور شد: باشگاه مفاخر و پیشکسوتان كه مکانی برای حضور موثرتر استادان بازنشسته و پیشکسوت و همچنین انتقال تجربه به استادياران جوان است و مناسبت های مختلف را براي استادان پیشکسوت و شاغل ميزباني مي كند، يكي از مهم ترين اقدامات در سالهاي اخير بوده است.

وی همچنین به افتتاح موزه دانشگاه در اردیبهشت ماه سال جاری اشاره کرد و گفت: نشانردادن و به تصویر کشیدن تاریخ دانشگاه که به شکل بسیار خوبی انجام شده است، اقدامی دیرهنگام ولی موثر بود که هرچند در زمره اهداف من در دوره مديريتم بود، اما خوشبختانه در دوره مديريت دکتر کافی بدان جامه عمل پوشانده شد.

دکتر باقری همچنین به اقدامات بنیاد دانشگاهی فردوسی اشاره کرد و ادامه داد: این بنیاد در حال حاضر درختی تنومند است که به مکانی مطمئن برای جلب کمک های اقشار مختلف جامعه به دانشگاه تبديل شده است و اکنون 65 دانشگاه دیگر، از این مرکز الگوبرداري کرده و بنيادهاي مشابهي تاسيس نموده اند.

گفتنی است پیش از سخنان دکتر باقری، دکتر کافی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر ناظری، رئیس بنیاد دانشگاهی فردوسی و دکتر سیلانیان طوسی، یکی از اعضای هیات علمی پیشکسوت دانشگاه به ایراد سخن پرداختند.

"برگرفته از کانال باشگاه مفاخر دانشگاه"

photo 2018-11-24 08-01-23

photo 2018-11-24 08-00-57