برگزاری آیین تجلیل از دانش‌آموختگان برتر سال تحصیلی97-1396

دانشگاه فردوسی مشهد

آیین تجلیل از دانش‌آموختگان برتر دوره کارشناسی دانشگاه فردوسی مشهد توسط بنیاد دانشگاهی فردوسی روز پنجشنبه 6 دی ماه 97 در سالن همایش دکتر رحیمی‌زاده دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

بنیاد دانشگاهی فردوسی در راستای اهداف خود که همان کمک به ارتقای سطح کیفی دانشگاه است، همه ساله از بیش از 200 نفر از دانش‌آموختگان برتر دانشگاه، با اهدای یک لوح تقدیر با امضای مشترک ریاست محترم دانشگاه و ریاست محترم هیأت امنای بنیاد دانشگاهی فردوسی به انضمام یک قطعه سکه طلای پارسیان، طی مراسمی تجلیل می‌کند. این جایزه به فارغ‌التحصیلان رتبه‌های اول، دوم و سوم سال حدود 70رشته دوره ‌کارشناسی اهدا می‌شود. همچنین در این مراسم از برترین اثر دانشجویی در زمینه فردوسی‌شناسی و شاهنامه‌پژوهی نیز با اهدای یک لوح تقدیر و یک سکه بهار آزادی تقدیر بعمل می‌آید.

در ابتدای مراسم مهندس فرامرز یغمائی، رئیس هیأت‌مدیرة بنیاد، ضمن خوشامدگویی به حاضران و ابراز خرسندی از حضور در جمع دانش‌آموختگان برتر، به شرح فعالیت‌های صورت‌پذیرفتة بنیاد در طی 14 سال، پرداخت.

مهندس رضا حمیدی، رئیس هیأت امنای بنیاد، خاطرنشان کرد که امیدوارم بنیاد بتواند خدمات ارزشمندی در جهت ارتقای کمی و کیفی انجام دهد.

دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد نیز، برگزاری جلسات تقدیر و تشکر از دانشجویان و دانش‌آموختگان برتر دانشگاهی و تشویق و حمایت آنان را موجب پیشرفت و رشد برای کشور دانست و افزود: افتخارآفرینی این دانشجویان که با همت و تلاش خودشان و همراهی خانواده و اساتید آنان به وقوع پیوسته است، سرمایه‌ای بزرگ برای دانشگاه فردوسی مشهد و کشور ایران خواهد بود.

در پایان مراسم از 13 دانش‌آموخته برتر (از هر دانشکده یک‌نفر که بالاترین معدل را در دانشکده کسب کرده‌اند) به نمایندگی از دانش‌آموختگان برتر، با حضور ریاست دانشکده‌ها بر روی سن تقدیر به‌عمل آمد و سایر دانشجویان نیز با مراجعه به غرفه‌های داخل سالن، هدایای خود را دریافت نمودند.