تقدیر از استاد برجسته

از سال 1389 تاکنون بنیاد دانشگاهی فردوسی در هر ساله در جهت ارتقا علمی دانشگاه و پاسداشت کیان دانش و ارزش گذاری به فعالیت های علمی و پژوهشی و به ویژه تشویق نسل جوان به کار و تلاش علمی به استاد برجستۀ دانشگاه جایزه ویژه اهدا می نماید . این جایزه به یکی از اساتید واجد شرایط در یکی از شاخه های تخصصی ذیل تعلق می گیرد:

الف) علوم انسانی و هنر؛ ب) علوم پایه؛  ج) کشاورزی و دامپزشکی؛ د) فنی و مهندسی ؛

کمیته ارزیابی پرونده علمی اساتید مرکب از کمیته علمی - پژوهشی, معاون پژوهش و فناوری دانشگاه و تعدادی دیگر از اساتید دانشگاه, استاد برجسته دانشگاه را  انتخاب می کند.

جایزه عبارت است از لوح تقدیر با امضای مشترک رئیس دانشگاه و رئیس هیئت امنای بنیاد و نشان طلایی بنیاد و تعدادی سکه تمام بهار آزادی .

برا اطلاعات بیشتر بر روی  شیوه نامه عضو هیئت علمی برجسته کلیک کنید.

لازم به ذکر است که اعتبار این جایزه از محل اجاره بهای دو باب آپارتمان مسکونی اهدایی خیِّرگرانقدر جناب آقای مهندس محمد فقیه‌زاده تأمین می‌شود.

نشان برجسته

نشان نیکوکاری درجه یک بنیاد دانشگاهی فردوسی، برای عضو هیئت علمی برجسته

«برگزیدگان دریافت جایزه عضوهیأت علمی برجسته در طی سالیان گذشته»

دکتریاحقی

* جناب آقای دکتر محمد جعفر یاحقی، عضو هیئت علمی دانشکدۀ ادبیات در سال 1389

دکترمصلحیان

* جناب آقای دکتر محمد صال مصلحیان، عضو هیئت علمی دانشکدۀ علوم ریاضی در سال 1390

* دکترنصیری محلاتی

*جناب آقای دکتر مهدی نصیری محلاتی، عضو هیئت علمی دانشکدۀ کشاورزی در سال 1391

* در سال 1392 هیچ‌یک از اعضای هیئت علمی دانشکدۀ مهندسی، امتیاز لازم را در کمیتة علمی-پژوهشی بنیاد بدست نیاوردند.

دکترپیشقدم

* جناب آقای دکتر رضا پیش قدم، عضو هیئت علمی دانشکدۀ ادبیات در سال 1393

دکترموسوی حرمی

* جناب آقای دکتر سیدرضا موسوی حرمی، عضو هیئت علمی دانشکدۀ علوم پایه در سال 1394

*جناب آقای دکتر ابوالقاسم گلیان، عضو هیئت علمی دانشکدۀ کشاورزی در سال 1395عابد هدتنی

* جناب آقای دکتر قوشه عابد هدتنی، عضو هیئت علمی دانشکدۀ مهندسی در سال 1396

* در سال 1397 هیچ‌یک از اعضای هیئت علمی، امتیاز لازم را در کمیتة علمی-پژوهشی بنیاد بدست نیاوردند.

دکترانتظاری

* جناب آقای دکتر محمدحسن انتظاری، عضو هیئت علمی دانشکدۀ علوم در سال 1398.

دکتر فتوت

* جناب آقای دکتر امیر فتوت، عضو هیئت علمی دانشکدۀ کشاورزی در سال 1399.

دکترتوتونچی

* جناب آقای دکتر محمدرضا اکبرزاده توتونچی، عضو هیئت‌علمی دانشکدۀ مهندسی در سال 1400