به‌گزارش روابط عمومی بنیاد، سیصدوهشتادوششمین جلسه هیئت‌مدیره بنیاد به‌عنوان اولین جلسه در سال جدید، صبح امروز اول اردیبهشت‌ماه 1401 در محل خوابگاه پردیس 7 برگزار شد.

در این جلسه دکتر ابوالفضل غفاری، معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی، دکتر ابوالفضل باباخانی، مدیرعامل بنیاد، دکتر عبدالرضا باقری، رئیس هیئت‌امنا، مهندس حمید مستشاری، نائب‌رئیس هیئت‌امنا و مهندس علی‌اکبر باقرزاده، مهندس محمد فقیه‌زاده، دکتر فاطمه هادوی، آقای علیرضا ناظری و دکتر عباس یوسفی اعضای هیئت‌مدیره شرف حضور داشتند.

در ابتدای جلسه مهندس مستشاری، نائب‌رئیس هیئت‌امنای بنیاد ضمن خیر مقدم به دکتر ابوالفضل غفاری و نیز تشکر از زحمات دکتر طاهری، معاون محترم سابق فاد، گزارش مختصری از فعالیت‌های 18 ساله بنیاد ارائه داد و سپس رهنمودهایی را به‌منظور ارتقای فعالیت‌ها و خدمات بنیاد بیان کرد.

پس از آن جلسه با محوریت پیش‌بینی برنامه‌ها و بودجه بنیاد برای سال جاری وارد بحث شد.

موضوع طرح راه‌اندازی بازارچه دانشجویی و دعوت در پنجمین گردهمایی خیرین آموزش عالی در شیراز نیز ازجمله مسائل مطروحه دیگر بود.

پایان‌بخش جلسه، بازدید اعضای هیئت‌مدیره به همراه معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی از پروژه زنده‌یاد مهندس شهرستانی (خوابگاه دختران) بود.

شایان ذکر است این پروژه اسفندماه 1397 به همت خیران نیک‌اندیش آغاز به کار کرده است و روند ساخت آن همچنان ادامه دارد.